پيامهاي ارسالي
+
بدانکه شب جمعه اوّل ماه رجب را ليلة الرَّغائب ميگويند و از براي آن عملي از حضرت رسول صَلَّي اللَّهِ عَلِيهِ وَ اله وارد شده با فضيلت بسيار که سيّد در اقبال و علاّمه در اجازه بني زهره نقل کردهاند از جمله فضيلت او آنکه گناهان بسيار بسبب او آمرزيده شود و آنکه هر که اين نماز را بگذارد چون شب اوّل قبر او شود، حقّ تعالي بفرستد ثواب اين نماز را بسوي او به نيکوتر صورتي با روي گشاده و درخشان و زبان فصيح
* کميل *
93/11/13
نصرمن الله وفتح قر&
پس با وي گويد اي حبيب من! بشارت باد تو را که نجات يافتي از هر شدّت و سختي گويد تو کيستي؟ بخدا سوگند که من روئي بهتر از روي تو نديدم و کلامي شيرينتر از کلام تو نشنيدهام و بوئي بهتر از بوي تو نبوئيدم.
گويد من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردي؛ امشب بنزد تو آمدم تا حقّ تو را ادا کنم و مونس تنهائي تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود
نصرمن الله وفتح قر&
من سايه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قيامت پس خوشحال باش که خير هرگز از تو معدوم نخواهد شد.
نصرمن الله وفتح قر&
از همه ي دوستان التماس دعا...@};- @};-
سعيد عبدلي
@};-
+
امام محمد باقر ع:صبر کنيد برگزاردن احکام شرع و شکيبايي ورزيد در برابر دشمنتان و آماده و حاضر يراق باشيد براي امامتان که در انتظار او هستيد.
سعيد عبدلي
93/6/5
+
حضرت امام صادق (ع) اين دعاي شريف را بعد از نمازهاي يوميه در ماه مبارک رجب تاکيد فرمودند..
سعيد عبدلي
93/6/5
+
حضرت آقا: صبح امروز در بازديد از کارخانجات گروه مپنا: بالا بردن اقتصاد بدون فرهنگ نه ممکن است و نه مفيد / شعار امسال، شعار زندگي ماست..
سعيد عبدلي
93/6/5
+
حضرت آقا فرمودند: هر جايي که به توانايي دست پيدا کنيم، تحريمها را برميدارند / مثال واضح آن، اورانيوم 20 درصد بود که بعد از آنکه جمهوري اسلامي توليد کرد، حالا ميگويند بياييد از ما بخريد اما خودتان توليد نکنيد.
سعيد عبدلي
93/6/5
+
گفت وگو بانويسنده دفاع مقدس:امام ميتوانست دواستراتژي براي ادامهي جنگ در آن شرايط بيثباتي سياسي در نظر بگيرد. امام يا بايد جنگ را به نفع ثبات سياسي حل ميکرد و مثلاً باعراق صلح ميکرد، يا اينکه ابتدا ثبات سياسي را برقرار ميکردواز خلال آن مشکل جنگ را حل ميکرد. امام گزينهي دوم را انتخاب کرد. اما چطور ثبات سياسي را برقرار کرد؟ مبتني بر «حضور مردم» و فراخوان مردم براي حضور در صحنهي سياسي کشور.
سعيد عبدلي
93/6/5
عراق در يک ساختار سياسي فروپاشيده، ارتشي را ديد که يک سال در خيابانهاي کشور درگير بوده و دچار فرسايش شده و با اين تحليل به ايران حمله کرد. البته عليالظاهر هم درست ميديد. اما آنچه را که عراق نديد، اين بود که قدرتي بالاتر از اينها موجب شد تا هم رژيم گذشته و هم ارتش قدرتمندش درهمبشکند. او غافل از نيروي مردمي و حضور مردم در تحولات جديد ايران شده بود.
با برقراري ثبات سياسي در داخل کشور به تدبير امام، مجدداً آن قدرتي که منجر به سقوط رژيم گذشته شد، با گسترش حضور مردم در حبههها شکل گرفت. تا جايي که مردمي که در ابتداي جنگ به صورت «دسته»اند و نهايتاً در عمليات ثامنالائمه تبديل به «گردان» ميشوند، در طريقالقدس به «تيپ» تبديل ميشوند و در فتحالمبين و بيتالمقدس به «لشکر»! اين را ارتش عراق اصلاً نميتوانست پيشبيني کند.
+
ماه رجب ماهي است که عرفا و اولياي الهي آن را مقدمه حضور و درک ماه رمضان ميدانند، ماهي که با خود نسيم رحمت الهي را براي بندگان درگاهش به ارمغان ميآورد و رحمت نازله باري تعالي چون قطرات باران بر روي زمينيان ميبارد.
سعيد عبدلي
93/6/5
حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي(ص) درباره اهميت ويژه ماه رجب اين چنين ميفرمايد: ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهى که حرمت و فضيلت به آن نميرسد و جنگيدن با کافران در اين ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است، کسى که يک روز از ماه رجب را روزه بگيرد، موجب خشنودى خداي بزرگ ميشود و غضب الهى از او دور ميشود و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته شود.
همچنين هفتمين پيشواي ما شيعيان امام موسي کاظم(ع) درباره اثرات روزه در اين ماه ميفرمايد: هر کس يک روز از ماه رجب را روزه بگيرد، آتش جهنم يک سال، از او دور شود و هر کس سه روز از آن را روزه بگيرد، بهشت بر او واجب ميشود.
سعيد عبدلي
93/6/5
ماجرا از آنجا شروع شد که رهبر معظم انقلاب يکم بهمنماه سال قبل ميزبان عدهاي از رزمندگان قديمي جبهههاي جنگ بودند. مجلسي که ساعتي قبل از ظهر آغاز شد و تا نماز ظهر و عصر ادامه پيدا کرد. ترکيب افراد حاضر در آن جلسه که عمدتاً مو سفيد کرده و عصا بهدست گرفته بودند خيلي جالب بود. آنها کساني بودند که براي جنگيدن به جبهه نرفته بودند؛ رفته بودند تا در جبهه کار کنند. تفنگ بهدست نگرفته بودند؛
آچار و پيچگوشتي و چکش و روغن و گيريس، ابزار دستشان بود. تعميرکار ماشينهاي سنگين، صافکار، نقاش، گلگيرساز، اتاقساز، جوشکار و صاحبان حرفههايي از اين دست. افرادي که در آن سالها اسمشان را گذاشته بودند: «اصناف پشتيبان جنگ»
+
حضرت آيت الله بهجت: هم جنسي و هم شکلي و اختلاط با کفار،تسلط و حکومت آنها را بر مسلمانان آسانتر مي سازد.
سعيد عبدلي
93/6/5
يار و ياور
93/3/27
حضرت آقا فرمودند:«امروز شما برويد دانشگاههاي کشور را نگاه کنيد... دانشجوهاي ما، جوانهاي ما، از مدّتي پيش صف کشيدهاند، نوبت ميگيرند و نوبتشان نميرسد، يعني جا نيست، وسيله نيست براي ادارهي آنها؛ اين شوق عمومي به اين عبادت، اينجور است؛ خب، اين يکي از برکات الهي است...»
+
بسم الله الرحمن الرحيم اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وحافِظاً وَقائِدا وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً...
يار و ياور
93/3/27
بسم الله الرحمن الرحيم اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وحافِظاً وَقائِدا وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً...
+
فرهنگ انقلابي/انتظار حضرت آقا از ما به عنوان سربازان اين انقلاب" هرجا ميگوييم فرهنگ، مقصود ما از فرهنگ، يعنى فرهنگ انقلابى، فرهنگ اسلامى، يعنى ايجاد حرکت فرهنگى بر مبناى اسلام و بر مبناى ارزشهاى اسلامى و حرکت دادن جامعه به معناى حرکت فرهنگى به سمت اهداف اسلامى، تقويت فرهنگ اسلامى و باور اسلامى و آداب اسلامى واخلاق اسلامى وسنتهاى اسلامى؛ فرهنگ اين است.
نسيم صبح سعادت
93/3/21
اينجور نيست که به هر شکلى ابزارهاى فرهنگى در کشور بهوجود آمد، ما خوشحال بشويم که بله، فرهنگ پيشرفت کرده؛ نه، پيشرفت فرهنگ و تکيهى روى فرهنگ به معناى فرهنگ انقلابى است، فرهنگ اسلامى است، فرهنگ دينى است، تقويت ارزشهاى انقلابى و اسلامى است؛ اين مراد ما است و اين آن چيزى است که مورد انتظار از من و شما - به عنوان سربازان اين انقلاب - است که بايد سينهمان را سپر کنيم و براى انقلاب کار کنيم.
چقددددددددددد بنده دنبال اين چند خط بيانات هزار نکته ي اقا گشتم هرچه سرچ کردم پيداش نکردم..رضوان خدا بر شما.@};-
+
تازه ترين کتاب مورد اشاره و تحسين حضرت آقا که در اين فيد قسمتهايي از آن را آورده ام"اگر ميخواهيد يک داستان در مورد اقتصاد مردمي و مقاومتي بخوانيد و منظور اشارات و تصريحات چندبارهي حضرت آقا در اين زمينه را بيابيد، اين کتاب يک پيشنهاد ويژه است.ايشان درباره اين کتاب فرموده اند:
نسيم صبح سعادت
93/3/21
«کتاب اين آقاي حاج عباس دست طلا را که مفصل و با جزئيات [گفته] خواندم. خيلي خوب بود انصافاً؛ مخصوصاً کتاب ايشان؛ هم مطلب در آن زياد بود، هم آثار صفا و صداقت در آن کاملاً محسوس بود و انسان ميديد. خداوند انشاءالله فرزند شهيد ايشان را با پيغمبر محشور کند و خودشان را هم محفوظ بدارد.»
حاج عباس اول خودش به عنوان داوطلبي بسيجي راهي جبهه ميشود: به عنوان يک حاجي بازاري. کسي که آن روزها در خيابان خاوران براي خودش گاراژ و تعميرگاهي داشت، کارگر و برو بيايي داشت و دست کم چند خانواده را روزي ميرساند. بعد به عنوان يک تعميرکار سادهي يک لاقبا اعزام ميشود و از قضا به منطقهاي ميرود که قدرش را نميدانند و زير دست فرماندهي ميافتد که چندين بار تحقيرش ميکند. با اين حال کم نميآورد.
- طاق آمبولانس بايد محکم باشد و سفت بشود تا وقتي که ميرود توي دستانداز و بالا و پايين ميافتد، صدا ندهد. آمبولانس همهاش ميرود خط مقدم، اگر طاقش صدا بدهد، راننده فکر ميکند با گلوله دارند او را ميزنند. ميترسد و يک وقت برميگردد عقب. (صفحهي 204)